У червні «ЛуцькСпецКомунТранс» на 3 млн купив солі для посипання доріг

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У червні «ЛуцькСпецКомунТранс» на 3 млн купив солі для посипання доріг
image
Еля Коротинська / 17.07.2024 / 0 Коментарів

Комунальне підприємство «ЛуцькСпецКомунТранс» вже влітку розпочало підготовку до зими. Так, на початку червня організація оголосила про відкрити торги на постачання технічної солі для посипання доріг з протизлежувальною добавкою. Про це стало відомо з оголошення, розміщеного на майданчику публічних закупівель ProZorro.

Отож, КП «ЛуцькСпецКомунТранс» вирішило закупити 800 тонн технічної солі для посипання доріг під час ожеледиці. На це з бюджету підприємства готові були витратити 3,3 млн грн.

На участь у тендері подалась рекордна кількість учасників – 10. Найбільш економічно вигідну ціну запропонувало 2 фірми:

  • ТОВ «А.Т.Смарт Трейдинг» - 2 640 000 грн;
  • ТОВ «СОЛТ ІНДАСТРІ» - 2 783 952.

Однак, перемогу здобула фірма, яка запропонувала вищу ціну. Пропозицію «А.Т.Смарт Трейдинг» відхилили, оскільки у директора КП «ЛуцькСпецКомунТранс» виникли претензії до якості технічної солі, яку вже закуповували у цієї фірми минулого року.

В організаторів тендеру до переможця закупівлі, ТОВ «СОЛТ ІНДАСТРІ», також було багато зауважень. Та зрештою, саме з цим підприємством і підписали договір на постачання 800 тонн технічної солі. Згідно умов – товар має бути доставлений до 31 грудня 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На посипання доріг у Луцьку передбачили торік 11,3 млн грн

Варто зауважити, що у 2023 році «ЛуцькСпецКомунТранс» придбав 630 тонн технічної солі на загальну суму 5 820 000 грн. Однак взимку її не вистачило, тож вже на початку 2024 року комунальне підприємство закупило ще 500 тонн на суму 2 631 250 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧЕРЕЗ НЕПОСИПАНІ ДОРОГИ - У ЛУЦЬКУ НА ДВОХ МОСТАХ МАСШТАБНІ АВАРІЇ

Окрім цього, «ЛуцькСпецКомунТранс» маючи багато власних автомобілів – замовляє послуги спецтехніки з поставки технічної солі для посипання доріг. Загалом торік за це заплатили 5 542 750 грн. за дивним збігом обставин, усі 3 тендери на послуги з прокату вантажних транспортних засобів виграло приватне підприємство «АвтоТрансЛайн», яке «прописане» аж у Чернівецькій області.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *