Аварія через вибоїни: у Ковелі хотіли покарати головного комунальника

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Аварія через вибоїни: у Ковелі хотіли покарати головного комунальника
image
Назар Тарадюк / 31.03.2023 / 0 Коментарів

На начальника відділу ЖКГ виконкому Ковельської міської ради Олександра Кіндера Управління патрульної поліції області склало протокол за стан дорожнього покриття, що призвело до ДТП.

Про це йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду, - пише Ковель media.

За даними правоохоронців, 18 січня 2023 року о 09:30 на вулиці Ольжича в Ковелі трапилась дорожньо-транспортна пригода. Оскільки дорога була покрита водою, водійка легкового автомобіля не помітила яму та в’їхала в неї, внаслідок чого транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

Будучи посадовою особою, Олександр Кіндер порушив правила, норми та стандарти, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні даної вулиці, а саме стан покриття проїзної частини не відповідав вимогам, а це, в свою чергу, стало причиною ДТП. Поліцейські відносно нього склали протокол за ч. 4 ст. 140 КУпАП.

В судовому засіданні чиновник з протоколом не погодився і пояснив, що він, згідно посадової інструкції, відповідає за безпеку дорожнього руху на вулично-шляховій мережі, балансоутримувачем якої є комунальне підприємство «Добробут». За його словами, нині вибоїни уже засипані щебнем.

Суддя Марина Грідяєва звільнила посадовця від адміністративної відповідальності за малозначністю правопорушення, обмежилась відносно нього усним зауваженням, а провадження по справі закрила.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *