«Азов» отримав підкріплення: до захисників Маріуполя прорвались морпіхи

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Азов» отримав підкріплення: до захисників Маріуполя прорвались морпіхи
image
Оля Коновалова / 13.04.2022 / 0 Коментарів

У Маріуполі підрозділи 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білінського прорвалися на з'єднання з полком «Азов».

Про це радник голови Офісу Президента Олексій Арестович повідомив у Фейсбуці.

«У Маріуполі підрозділи 36-ї бригади морської піхоти внаслідок складного та дуже ризикованого маневру прорвалися на з'єднання з полком «Азов», який професійно забезпечив цей захід», - написав він.

Арестович зазначив, що «Азов» отримав суттєве підкріплення, а 36-та бригада уникла розгрому частинами та отримала додаткові серйозні можливості, фактично набула другого шансу.

«Захисники міста, тепер спільно, серйозно зміцнили свій район оборони. Загалом система оборони міста приросла і зміцнилася. Ось що буває, коли офіцери не втрачають голову, а твердо зберігають керування військами. Давайте і ми не будемо втрачати. Армія знає, що робить», - заявив Арестович.

Як повідомлялося, 36-та окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білінського ЗСУ повідомила, що у підрозділу, що знаходиться в Маріуполі, закінчуються боєприпаси, ситуація дуже складна.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *