Бабусі мера Луцька погодили проект на земельну ділянку. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Бабусі мера Луцька погодили проект на земельну ділянку. ВІДЕО
image
Еля Коротинська / 29.06.2023 / 0 Коментарів

У Луцькій міській раді під час чергового засідання 47-ї сесії мер Ігор Поліщук відмовився брати участь у голосуванні за одне з питань порядку денного. Перед розглядом проекту рішення він зачитав заяву:

«Повідомляю, що при розгляді питання порядку денного №62 Про затвердження громадянці Поліщук Лідії Семенівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у с.Милушин Луцького р-ну. В мене виникає конфлікт інтересів», - заявив голова міськради Ігор Поліщук.

Мова – про земельну ділянку площею 0,7914 га для ведення особистого селянського господарства, яка належить його бабусі.

Цим же рішенням її цільове призначення змінили на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

Тож під час розгляду цього питання він доручив вести засідання секретарю Луцької міської ради Юрію Безпятку. Рішення прийняли без обговорення – «ЗА» проголосувало 33 з 34 присутніх у залі депутатів.

Опісля голосування, Ігор Поліщук звернув увагу на те, що державний акт на право власності на земельну ділянку виданий Луцьким районним відділом земельних ресурсів та зареєстрований в Книзі записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, договорів оренди землі ще у 2005 році.  

 Тож наголосив – дана ділянка знаходиться у власності Поліщук Л.С. десятки років і він, ані як міський голова, ані як депутат не мав відношення до її набуття.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *