Байрактар домовився співпрацювати з фондом «Повернись живим». ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Байрактар домовився співпрацювати з фондом «Повернись живим». ФОТО
image
Оля Коновалова / 03.08.2022 / 0 Коментарів

Директор турецького виробника безпілотників Baykar Халук Байрактар і директор фонду "Повернись живим" Тарас Чмут підписали у Стамбулі меморандум про подальше партнерство.

Про це повідомляє Економічна правда.

"Віднині не лише держава є гравцем на міжнародному рівні озброєння країни, але й такі Фонди як наш. І ми готові до цього долучатися та надавати плече підтримки державі, в тому числі, виробами військового призначення", — прокоментував співпрацю директор "Повернись живим" Тарас Чмут.

Всі деталі майбутньої взаємодії сторони наразі не розкривають. Проте у фонді повідомили, що партнери дійшли згоди щодо впровадження кращих практик та міжнародних стандартів для розвитку співробітництва та залучення інших представників до такої співпраці. 

"Наш розвиток і орієнтована на людей культура відіграють провідну роль у допомозі Україні та Фонду "Повернись живим". Нам є що одне одному дати в цій співпраці ми впевнені в тому, що спільними зусиллями ми вийдемо на нові горизонти в першу чергу демонстрації людяності та перемоги України", – підкреслив Халук Байрактар

Організації планують забезпечувати одне одного всебічною підтримкою для розвитку співробітництва та реалізації нових спільних проєктів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *