"Бавовна" в Криму: що могло там детонувати

image
Оля Коновалова / 10.08.2022 / 0 Коментарів

Внаслідок вибухів на аеродромі в окупованому Криму, що були 9 серпня, знищено склад авіаційного озброєння та близько десятка літаків. Це припускають Повітряні сили України.

Речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат розповів, що "Саки" - це військовий аеродром в українському Криму, де окупанти розташовували літаки Су-30 СМ, Су-24, Іл-76 та інші.

Вони щодоби злітали з аеродрому. 24\7 авіація ворога здійснює патрулювання повітряного простору біля України. Не долітаючи до острова Зміїний, вони патрулюють у Чорному морі постійно, змінюючи лише літаки та екіпажі, зазначив речник Повітряних сил ЗСУ.

Загалом же в Криму є 5 аеродромів, які рф може використовувати для зльоту літаків та завдання ракетних ударів по Україні, і це становить неабияку загрозу, на додачу до десятків аеродромів у білорусі та й у самій росії, додав Ігнат.

"По вибуху, який ми спостерігали на відеоматеріалах, зрозуміло, що уражений склад авіаційного озброєння. Тому, що була детонація серйозна. А якщо там додатково знищено з десяток літаків, то це буде справжня невеличка перемога".

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *