Бійців волинської бригади відзначив командир. ФОТО

image
Оля Коновалова / 19.11.2022 / 0 Коментарів

В районі виконання бойових завдань у Князівській 14-ій окремій механізованій бригаді відбулися урочистості з нагоди Дня сержанта.

Побратимів, які мають горде звання сержантів, привітав командир 14 ОМБР імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко та капелани бригади, отці Ігор та Володимир, поблагословивши воїнів на звитяжну службу та Перемогу. Хвилиною мовчання вшанували всіх побратимів, які віддали життя, захищаючи Україну.

Полковник Олександр Охріменко, вітаючи сержантський склад бригади, наголосив на тому, що вони – основа нашої бригади і українського війська.

– Від ваших особистих, професійних і командирських якостей залежить виконання бойових завдань вашими підрозділами. Ми рухаємося вперед, а отже, ви – найкращі! Дякую вам за службу, панове сержанти! Бажаю міцного здоров’я і витримки для втілення нашої спільної мети – здобуття Перемоги!

Наші побратими-сержанти були нагороджені відомчими нагородами, Відзнаками командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, знаками Схвалення, цінними подарунками, грамотами.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *