Біля Луцька збудують спортзал з протирадіаційним укриттям за 23,8 млн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Біля Луцька збудують спортзал з протирадіаційним укриттям за 23,8 млн
image
Еля Коротинська / 09.08.2023 / 0 Коментарів

У селі Рованці поблизу Луцька планують розпочати будівництво спортивної зали, однак не простої, а з властивостями протирадіаційного укриття. Про це стало відомо з оголошення про початок закупівлі, розміщеного на майданчику ProZorro.

Предмет закупівлі: «Нове будівництво спортивної зали з властивостями протирадіаційного укриття Рованцівського ліцею Боратинської сільської ради за адресою: вул. Шевченка, 16, с. Рованці Луцького району Волинської області».

Замовник будівництва департамент інфраструктури Волинської ОВА. На це з бюджету планують витратити 25 983 509 грн. Пропозиції приймають до 8 серпня, а роботи мають бути виконані вже до кінця 2023 року.

Журналісти видання «Insider Media» звернулись до департаменту інфраструктури Волинської ОДА з проханням надати інформацію про площу об’єкту та скільки людей воно зможе вмістити. Ми тричі телефонували до уповноваженої особи по розміщенню оголошень на майданчику електронних закупівель ProZorro, Однак, навіть головний спеціаліст відділу технічного нагляду та кошторисної документації управління капітального будівництва департаменту інфраструктури Тарас Кацевич не зумів дати відповідь на це питання. Він наголосив, що їхній департамент, як замовник будівництва лише перевіряє документацію, яку подають на тендер і для них «Місткість і площа не є основним моментом». Мовляв, у технічному завданні детально прописані усі вимоги до робіт, які має виконати фірма-переможець. Однак серед цифр нам так і не вдалось відшукати ані площі спортзалу, ані орієнтовану кількість людей, які може вмістити протирадіаційне укриття. І як виявилось, навіть у департаменті інфраструктури, хоч і готові витратити на це 26 мільйонів – не володіють цією інформацією.

За час, поки ми намагались з’ясувати у замовників інформацію – на сайті ProZorro завершився термін подання пропозицій. Участь у тендері зголосилась взяти лише одна фірма -  ТОВ «Олицький агробуд». Підприємство запропонувало виконати всі роботи не за 26 мільйонів, а всього лише за 23 846 458 грн. Тож нині очікується рішення про оголошення фірми переможцем тендеру.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *