Біля центрального парку Луцька планують зробити стоянку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Біля центрального парку Луцька планують зробити стоянку
image
Назар Тарадюк / 06.05.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку від вулиці Глушець до центральної алеї парку культури і відпочинку імені Лесі Українки планують відремонтувати пішохідну доріжку.

Також у планах – поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів у парку. Про це йдеться на сайті держзакупівель, - пише ІА "Волинські новини".

Торги на відповідні роботи оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції приймають до 8 травня.

Очікувана вартість поточного ремонту пішохідної доріжки від вулиці Глушець до центральної алеї парку становить 845 тисяч гривень, а поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів у парку оцінили в 745 тисяч гривень.

Ремонт пішохідної доріжки включатиме розламування асфальтобетонного покриття, улаштування нового покриття з бруківки та планування площ. Натомість під час ремонту майданчика для паркування проведуть наступні роботи: корчування пнів, улаштування покриття з бруківки, планування площ, облаштування водовідливу та встановлення дорожніх знаків.

Поточні ремонти хочуть закінчити до 15 серпня цього року. Гарантійні терміни на виконані роботи становитимуть три роки.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *