Бізнесмени Голєви продають яблуневий сад майже за $300 тис

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Бізнесмени Голєви продають яблуневий сад майже за $300 тис
image
/ 06.06.2021 / 0 Коментарів

На Волині планують продати яблуневий сад за 288 тис. доларів. На продаж виставили ТОВ «Волинський сад», повідомляє SEEDS.

Згадану ціну пропонують у разі реалізації до нового врожаю. Причина продажу – «Терміновий продаж у зв'язку з переїздом власника».

Сад було закладено 2011 року на ділянці площею 26 гектарів. Підприємство вирощує яблука п’ятьох сортів. Тут висаджено 40 тисяч дерев.

На сайті, який створили для продажу саду, йдеться про те, що покупцеві нададуть у користування ще одну ділянку площею 60 гектарів. На цій території також готувалися до висадження дерев. До ділянок додається договір оренди терміном на 35 років. Є також можливості збільшення території орендованої землі.

На території саду обладнано електростанцію, помпову станцію та крапельний полив. У власність покупцеві передадуть також обладнання для догляду за садом (внесення добрив, обприскування), а ще – систему захисту від шкідників.

Варто зауважити, що ТОВ «Волинський сад» належить відомому на Волині подружжю Голєвих – Олені та Миколі. Садівниче підприємство зареєстроване ще у 2010 році у селі Гайки колишнього Турійського району.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *