Бомбардування SKF - це залякування шведських власників заводу, - Мирка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Бомбардування SKF - це залякування шведських власників заводу, - Мирка
image
Назар Тарадюк / 16.08.2023 / 0 Коментарів

Депутат Волинської облради Іван Мирка прокоментував ракетний удар по підшипниковому заводу в Луцьку, що належить шведській інтернаціональній машинобудівній компанії SKF.

Про це він розповів в етері на Espreso.tv.

"Цей завод працює цілодобово. Якщо є думки, що цілилися, можливо, у військовий аеродром чи військову частину, то, на мою думку, вони мстилися нам і шведським інвесторам за те, що вони допомагають країні. Вони попадали в цей завод, знаючи, що він працює цілодобово. Таким чином вони показали всю свою сутність", - сказав Мирка.

Депутат додав, що росіяни знищили близько двох тисяч метрів квадратних цеху луцького підприємства, рятувальники зафіксували обвал залізобетонних конструкцій. 

"На мою думку, це тяжке пошкодження. Напевно, менеджмент вже працює над тим, шоб якнайшвидше відновити роботу заводу. Прочитав новину, що Швеція виділяє велику допомогу для військових в Україні. Хочу зазначити, що цей завод відіграє велику роль, бо це бюджетоутворююче підприємство. Там працює багато людей, виготовляють продукцію на експорт. Вони відігравали серйозну роль у побутовому житті населення", - наголосив Мирка.

Він зазначив, що в такий спосіб росія залякує всіх, хто хоче перемоги України й працює над цим.

Раніше ми писали, що відомо про ракетний обстріл у Луцьку. Потім повідомляли про 3 загиблих та 3 поранених, а пізніше стало відомо про ще одного постраждалого.

Відомо, що всі загиблі – працівники підприємстваСім'ям загиблих виплатять по 200 тис. грн.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *