Був дуже п’яний: на Волині ухилянт понад 3 роки відсидить за ґратами

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Був дуже п’яний: на Волині ухилянт понад 3 роки відсидить за ґратами
image
Назар Тарадюк / 05.12.2023 / 0 Коментарів

У Нововолинську судили жителя села Мовники Володимирського району за ухилення від призову на військову службу під час мобілізації.

Про це відомо з вироку Нововолинського міського суду.

Обвинувачений 4 липня 2022 о 19:00 особисто отримав повістку про необхідність прибуття на 05.07.2022 о 9 ранку до ТРЦК та СП.

Але він не з`явився до пункту збору на відправлення до військової частини для проходження військової служби, бо перебував у стані сильного алкогольного сп`яніння.

Також чоловік зазначив, що двічі перед цим прибував до ТРЦК та СП, що у смт. Іваничі, але його повертали додому, оскільки в цей час набирали командний склад, а у нього звання старший матрос.

У вчиненому щиро кається, вказує, що активно сприяв розслідуванню кримінального провадження, просить його суворо не карати та не позбавляти волі, надавши можливість реалізувати бажання бути призваним до лав ЗСУ.

Варто зауважити, що обвинувачений раніше судимий за ухилення від сплати аліментів.

Суд визнав волинянина винним та позбавив волі на строк 3 роки. Але через невідбуту раніше частину покарання ухилянт остаточно отримав покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки 1 місяць.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *