Водій відмовився від медичної допомоги: що відомо про ДТП під Луцьком. ФОТО. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Водій відмовився від медичної допомоги: що відомо про ДТП під Луцьком. ФОТО. ВІДЕО
image
Яна Горчинська / 08.02.2022 / 0 Коментарів

У Липинах Луцького району сьогодні, 8 лютого, трапилася ДТП. Водій Chevrolet Cruze не впорався з керуванням і влетів у відбійник. Про це повідомляє 12 канал.

Близько 10 години водій Chevrolet Cruze їхав у сторону «Епіцентру» від Прилуцького, не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя і пішов по відбійнику.

Відбійник потрощив машину, але і водій, і його пасажирка залишилися неушкодженими.

Як повідомили Інсайдер Медіа у пресслужбі поліції Волині, за кермом Chevrolet Cruze був 48-річний хмельничанин. Водій та пасажирка, які перебували у транспортному засобі, не травмувалися та від надання медичної допомоги відмовилися. Водій був тверезим.

На нього склали адмінпротоколи за статтями 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 139 КУпАП (пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення)

 

\

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *