Бив металевою палицею по ногах: лучанин жорстоко відлупцював матір

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Бив металевою палицею по ногах: лучанин жорстоко відлупцював матір
image
Назар Тарадюк / 14.06.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку судили місцевого мешканця, який 22 квітня цього року близько 12 години дня побив матір.

Про це відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Зазначають, що обвинувачений прийшов у помешкання мами, а коли вона зайшла в кімнату, він наніс їй декілька ударів долонею рук по обличчю, потім взяв металеву палицю та наніс декілька ударів по ногах. Для чого це робив - не знає. В скоєному розкаюється, просить вибачення.

Проте жінка тепер має тілесні ушкодження у виді закритої черепно-мозкової травми з забоєм головного мозку в потиличній ділянці справа та субарахноїдальним крововиливом; синці навколо лівого та правого ока, в ділянці лівої щоки, на передній поверхні правого передпліччя, на зовнішній поверхні правого плеча, на тильній поверхні лівої китиці, на передній поверхні правої молочної залози; обширні синці на задній поверхні лівого передпліччя, на задній поверхні правого передпліччя, на передній поверхні правої гомілки з переходом на зовнішню поверхню, колінний суглоб та стегно; крововилив у білкову оболонку лівого очного яблука; забійних ран в ділянці нижньої губи та на зовнішній поверхні лівого гомілково-ступневого суглобу.

Відомо, що матір та син проживають окремо, але останній приходить до неї. Того дня жінка повернулася з нічної зміни та відпочивала. Почула, що хтось ходить по квартирі та вийшла на кухню. Син писав на папері щось, після чого показав їй папір і почав бити руками по обличчю, палкою по ногах. Вона плакала та просила не бити. Після всього викликала поліцію та швидку. Позовів по відшкодуванню шкоди не заявляє.

Зазначають, що обвинувачений раніше не судимий, в диспансерах міста на обліку не перебуває, не працює.

Відтак обвинуваченого визнали винним за ст. 125 ч.2 КК України та призначити йому покарання у вигляді 200 годин громадських робіт, з відбуванням покарання не більше 4 годин на день, вид яких визначають органи місцевого самоврядування.

На підставі ст.91-1 КК України до чоловіка застосують обмежувальні заходи у вигляді заборони наближатися до місця проживання матері строком на три місяці.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *