Через холеру окупанти хочуть закрити Маріуполь на карантин

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Через холеру окупанти хочуть закрити Маріуполь на карантин
image
Оля Коновалова / 06.06.2022 / 0 Коментарів

З'явилась інформація, що у тимчасово окупованому Маріуполі шириться холера. Через це російські окупанти збираються закрити місто на карантин, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

– Ми спостерігаємо, як місто зачиняється. Крім того, почала надходити інформація, що російська сторона у Ростові-на-Дону підготувала вже окремі інфекційні відділення, де вони готуються приймати власних військових, які можуть потрапляти внаслідок епідемії, і слово холера звучить в місті, серед окупаційної влади і їх кураторів, — сказав він.

За словами радника, Росія збирається боротися з епідемією найцинічнішим способом: заблокувавши людей у Маріуполі. Окупанти вирішили залишити все, як є: і хто виживе, той виживе.

Читати також: В окупованому Маріуполі офіційно хоронять лише тих, хто вмер природньою смертю

Все це відбувається на тлі гуманітарної катастрофи. Ситуація дедалі стає гіршою, зауважив Андрющенко: питну воду мешканці міста можуть отримати раз на два дні, є проблема з продуктами харчування. З 1 липня безкоштовно отримувати їжу зможуть пенсіонери та люди з інвалідністю. Решта буде купувати її.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *