«Все вирішує твоє рішення»: яким був фестиваль вуличної культури та спорту

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Все вирішує твоє рішення»: яким був фестиваль вуличної культури та спорту
image
/ 28.06.2021 / 0 Коментарів

У неділю, 27 червня, у Міжнародний День Молоді в Луцьку відбувся фестиваль вуличної культури та спорту.

Протягом дня, у кількох локаціях Луцька відбулися зустрічі, лекції та різного роду «культурно-мистецькі» тусовки.

Першу Локацію облаштували прямісінько на проспекті Молоді, який довелось перекрити від руху автівок на деякий час. А вже пообіді, у парку культури та відпочинку ім.Лесі Українки розгорнули одразу кілька локацій. Там зібралися представники стрітарт культури, брейкданс, козацтво, фотографи, лучники, майстри народного рукоділля, люди мистецтва - все розмаїття вуличної культури міста.

«Дуже вдячна кожному партнеру, що на добровільних засадах долучився до нашої ініціативи, що підтримали і зробили. В кожному з них була впевнена. Мені здається ми достойно представили для молоді альтернативу того, чим можна займатися на вулиці. Та й не лише молоді, а й батькам, адже багато дорослих людей не знають що таке брейкданс, воркаут, графіті, та ін. Це сучасна молодіжна культура і вважаю що ми маємо бути на часі з нею», - підсумувала день проведення фестивалю вуличної культури одна з організаторок Світлана Сасюк.

Фестиваль, у рамках проекту «Все верішує твоє рішення» організували ГО «Ми вільні», Департамент молоді та спорту Луцької міської ради спільно з патрульною поліцією м. Луцьк. Головна мета заходу – показати молоді, що у світі окрім наркотиків, алкоголю і цигарок є інші види залежностей, але усім їм можна знайти достойну, корисну і не менш екстремальну альтернативу.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *