Де на Волині не буде світла 27 січня. Графік

image
Назар Тарадюк / 27.01.2023 / 0 Коментарів

Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь у п‘ятницю, 27 січня, у середньому становить лише 48% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області. Тож, у зв‘язку з цим, «Волиньобленерго» змушене збільшити тривалість перерв в електропостачанні.

Про це «Волиньобленерго» повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці. 

У структурі нагадують, що ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України. 

«Звертаємо увагу волинян, що час початку відключення згідно графіку може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається», – йдеться у повідомленні. 

Додають, що у разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень.

Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) за посиланням.

Зауважують, що інформація у цьому розділі актуалізується кожні 30 хвилин.

Окрім того, у «Волиньобленерго» закликали за можливості самостійно зменшити споживання електроенергії у цей день та підтримати роботу енергосистеми України. 

Ознайомитись із графіками вимкнень 27 січня можна за посиланням: https://cutt.ly/11YPbRs

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *