Де на Волині сьогодні, 17 листопада, не буде світла. Графік

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Де на Волині сьогодні, 17 листопада, не буде світла. Графік
image
Назар Тарадюк / 17.11.2022 / 0 Коментарів

«Волиньобленерго» для виконання розпорядження НЕК «Укренерго» повинне забепечити фактичне відключення групи споживачів у відповідні години згідно з графіком.

Про це йдеться на сайті «Волиньобленерго».

ПрАТ «Волиньобленерго» опублікувало орієнтовний перелік вулиць та населених пунктів, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання та орієнтовну почерговість в часових проміжках для цих адрес.

Натисніть тут, аби ознайомитися з графіком.

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов'язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

«Коли у вашому будинку відключають світло, а в сусідньому в цей час постачання електроенергії не припиняється, це означає, що сусідній будинок чи навіть під'їзд приєднано до іншої лінії електропередач чи навіть підстанції, яка належить до іншої групи або черги у графіку відключення», – інформують фахівці.

Зауважують, що під знеструмлення не підпадають об'єкти критичної інфраструктури, тому будинок який живиться від тієї ж лінії, що й лікарня, водоканал або котельня також не відключать.

Окрім того, звертають увагу, що навіть у дні застосування ГПВ залишається необхідність мінімалізувати використання енерговитратних приладів з 07:00 до 23:00.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *