Луцька міськрада виділила 5 млн грн на волинську тероборону

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцька міськрада виділила 5 млн грн на волинську тероборону
image
Назар Тарадюк / 07.03.2023 / 0 Коментарів

Позачергова сесія Луцької міської ради, на якій депутати виділили кошти на підтримку військових, відбулася 7 березня.

Про це йдеться на сайті міськради.

Перед початком засідання депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять полоненого військовослужбовця, якого жорстоко розстріляли російські окупанти. Далі обранці громади внесли зміни до бюджету. Зокрема, виділили кошти на допомогу військовим.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що до нього звернулися бійці окремого батальйону нашої 100-ї бригади територіальної оборони, які виконують бойове завдання в одній із гарячих точок фронту, з проханням допомогти придбати необхідне обладнання.

“Там служить велика кількість жителів нашої громади та волинян. Тому я вважаю нашим обов'язком їм допомогти. Зокрема, ми передбачаємо 5 мільйонів гривень на придбання квадрокоптерів з тепловізорами, тепловізійних прицілів, тепловізорів, далекомірів, старлінків, рацій, зарядних станцій, тактичних окулярів та інших засобів, які сьогодні є необхідними для виконання бойових завдань і для збереження життя наших військових. Крім того, за кошти, які працівники міської ради збирають як одноденний заробіток, будуть придбані автомобілі для цього батальйону, бо за бюджетні гроші ми їх придбати не можемо”, - зазначив міський голова.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *