Директор фірми з Волині погорів на оборудці на 1,5 млн грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Директор фірми з Волині погорів на оборудці на 1,5 млн грн
image
Віктор Гордійчук / 27.01.2023 / 0 Коментарів

Директор підприємства на Волині постане перед судом за заволодіння бюджетними коштами.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акту кримінальному провадженні про вчинення директором приватного підприємства службового підроблення й заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем (ч.1 ст. 366, ч.2 ст. 191 КК України).

Слідство встановило, що 2021 році підприємство згідно з договором на суму понад півтора мільйона гривень, укладеним із однією із селищних рад Луцького району, виконувало ремонтні роботи у приміщенні Будинку культури у селищі.

При цьому директор товариства вносив у акти виконаних робіт завідомо неправдиві відомості про обсяги робіт та їх вартість, а також підписував ці акти.

На підставі підроблених посадовцем документів кошти, в тому числі і за не виконані роботи, були перераховані із бюджету на рахунки підприємства.

Далі – слово за судом.

Нагадаємо, що відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, на Волині посадовця підозрюють у закупівлі неякісних броників.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *