Для луцького підрозділу тероборони виділили кошти

image
Оля Коновалова / 28.01.2022 / 0 Коментарів

Депутати Луцької міської ради виділили 100 000 гривень на потреби Луцького підрозділу територіальної оборони військової частини А7062.

Відповідне рішення депутати ухвалили під час сесії.

Як зазначив на своїй facebook-сторінці депутат Луцькради Тарас Шкітер, який і запропонував виділити кошти, напередодні він з колегами відвідав приміщення батальйону, яке виділила Волинська обласна рада.

«В цілому, стан будівель задовільний, але військовим для повноцінної роботи не вистачає облаштування електромережі, резервного живлення та запустити опалення приміщень. Батальйон потребує підтримки і надалі, в плані матеріального забезпечення для належного облаштування приміщень.  Звертаюсь до підприємців та просто не байдужих людей, які хочуть допомогти військовим, але не знають до кого звернутись - напишіть мені в приватні повідомлення, сконтактую вас з представниками батальйону».\

Натомість міський голова Ігор Поліщук у коментарі Інсайдер Медіа зазначив – в будь-якій складній ситуації головне не панікувати.

«Зараз обстановка не проста і градус напруги посилюється країнами, які забирають своїх послів з України. В нас, на щастя,  є частина тероборони. Звісно, що тільки на тероборону не можна покладатись, але в нас є Міністерство оборони, біля Луцька є військова частина авіаційна, яка також має багато техніки».

Ігор Поліщук додав, що будь-які панічні настрої впливають не лише на українців, а й на економіку країни.

«Інвестори відмовляються вкладати в Україну кошти, відмовляються надавати кредити, зокрема і нашим луцьким підприємствам, тому що бояться за свої інвестиції».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *