До Маріуполя прямують сім вагонів з гуманітарною допомогою

  • Головна
  • НОВИНИ
  • До Маріуполя прямують сім вагонів з гуманітарною допомогою
image
Оля Коновалова / 11.03.2022 / 0 Коментарів

До Маріуполя їдуть сім вагонів з гуманітарною допомогою із Західної України, проте незрозуміло, чи зможуть цей вантаж розвезти.

Про це в телеефірі сказала радник заступника голови Офісу Президента Олена Симоненко, передає Укрінформ.

"Такий хаб, де ми накопичуємо гуманітарну допомогу виключно для Маріуполя, створено в Запоріжжі і саме туди також спрямовуються потяги. Вчора сім вантажних вагонів було відвантажено із західної України, які зараз на шляху до Маріуполя. Чи вдасться вивантажити ці вагони, це залежить від ситуації... Але все, що можна зробити для того, щоб допомога поїхала в цьому напрямку, ми робимо", - зазначила Симоненко.

Вона додала, що керівництво України погоджує кожен крок з відкриття гуманітарних коридорів з противником, вони відкриваються на доволі короткий проміжок часу. При відкритті коридорів вони працюють в обидві сторони — на вивіз людей з Маріуполя і на доставку води, медикаментів, їжі, одягу тощо в Маріуполь.

Як повідомлялося, колона з гуманітарним вантажем та автобусами для евакуації людей вирушила із Запоріжжя до Маріуполя. Вивезти людей із Маріуполя не вдається вже кілька днів.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *