До «військкомату» викликають депутатів Луцької райради

  • Головна
  • НОВИНИ
  • До «військкомату» викликають депутатів Луцької райради
image
Назар Тарадюк / 17.10.2023 / 0 Коментарів

До районного центру комплектування для уточнення облікових даних та проходження медичного огляду викликають з’явитися депутатів Луцької районної ради.

Про це ІА "ВолиньPost" стало відомо з власних джерел.

У розпорядженні начальника Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Миронюка від 10 жовтня, адресованому Луцькій районній раді, є перелік із 23 депутатів, яких він просить сповістити з’явитися до ТЦК, що у Ківерцях, протягом десяти днів.

Загалом депутатський корпус Луцької райради налічує 54 депутати.

У Волинському обласному ТЦК та СП підтвердили наявність такого розпорядження та наголосили, що виклик депутатів потрібний для звірки облікових даних, оскільки в Україні діє воєнний стан згідно з Указом Президента України від 24.02.2022 #64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», а також проводиться загальна мобілізація відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 #69/2022 «Про загальну мобілізацію».

У період мобілізації виклику до ТЦК та СП підлягають усі громадяни віком від 18 до 60 років, які можуть виконувати військовий обов'язок. Обранці громад не є винятком і обов’язком кожного громадянина України є захищати незалежність та територіальну цілісність України.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *