Долю будівництва дитсадка під Луцьком вирішуватиме Київ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Долю будівництва дитсадка під Луцьком вирішуватиме Київ
image
/ 08.09.2021 / 0 Коментарів

За два тижні у Міністерстві розвитку громад та територій України вирішиться доля дитсадка у селі Струмівка. Про це повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з проєктно-кошторисною документацією будівництво нового дитсадка коштуватиме майже 63 мільйони гривень, 8 мільйонів, згідно з умовами співфінансування проекту, передбачили у бюджеті Підгайцівської громади.

Сьогодні у Волинській обласні державній адміністрації відбулась нарада щодо підготовки проектної документації на розгляд комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у Волинській області.

За словами заступника голови Волинської ОДА Олександра Мовенка, у наступному році планують залучити кошти ДФРР на реалізацію 15-ти проектів за вже відомою квотою: 5 – садків, 5 – шкіл та 5 об’єктів спортивної інфраструктури.

Сьогодні представників громад зобов’язали доопрацювати проєктно-кошторисну документацію, особливо візуальну складову, аби у міністерстві могли оцінити масштаби майбутнього будівництва та зрозуміти суспільну користь та переваги реалізації програми президента у кожному конкретному випадку.

Проект нового будівництва дитсадка у селі Струмівка сьогодні став взірцем того, яким чином потрібно оформлювати документацію.

Проєкт будівництва садка у Струмівці, за словами заступника голови ОДА, один з кращих в області, він відповідає сучасним вимогам та й із візуальною частиною дизайнери добре потрудились, розробивши макети та кольорування не лише зовнішнього вигляду будівлі, а й кімнат у середині приміщень.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *