Дружина захисника з Волині, який загинув у ДТП, народила другу донечку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Дружина захисника з Волині, який загинув у ДТП, народила другу донечку
image
Назар Тарадюк / 20.05.2023 / 0 Коментарів

Донечку народила дружина загиблого 31-річного Героя Юрія Рудчука Лідія з Копачівської громади Луцького району.

Про це повідомили на сторінці Наш край медіа.

«У нашого загиблого у ДТП Героя-захисника Юрія Рудчука вчора народилася друга донечка. Щиро бажаємо Лідії Рудчук міцного здоров'я, витримки та сили, щоб поставити дівчаток на ноги, забезпечити їм надійний тил. Мама може все!» - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 31 березня у смт. Вишневе Софіївського району Дніпропетровської області в аварії загинув житель 31-річний солдат з Волині Юрій Рудчук.

Юрій Рудчук був призваний на службу 8 травня 2022 року та був оператором-розвідником. У Героя залишилась вагітна дружина та 4-річна донечка. За кілька днів до загибелі чоловік приїхав у відпустку, побачився з рідними та побув із донечкою і вагітною дружиною.

Після відпустки Юрій повернувся на місце дислокації його бригади. Йому доручили відвезти одну із автівок підрозділу в Дніпро на ремонт. Саме на півдорозі сталася страшна трагедія, яка забрала життя солдата.

13 травня цього року Герою мало б виповнитися 32 роки. У цей день його дружина написала на своїй сторінці у мережі такі слова:

"На календарі 13 травня, ти мав би отримувати привітання. Сьогодні тобі виповнилося б 32. Молодий, красивий, ще б жити і жити. Стільки планів у нас було. Після Перемоги ми мали поїхати в Крим, а спочатку ти мав повісити прапор у Донецькому аеропорту. Словами не описати, як сильно я тебе кохаю і як сильно мені тебе не вистачає".

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *