Двоє волинян загинули на війні з Росією. ФОТО

image
Оля Коновалова / 05.03.2022 / 0 Коментарів

Двоє військовослужбовців з Волині - 24-річний ковельчанин Єгор Лобанов та 29-річний володимирчанин Андрій Нікончук загинули внаслідок воєнної агресії Росії.

Про це повідомляють голови Ковельської та Володимир-Волинської тергромад.

Тіло загиблого Героя Єгора Лобанова ковельчани зустрінуть сьогодні, 5 березня. Загинув військовий 28 лютого в Донецькій області.

Ночуватиме в хаті батьків. Завтра — відспівуватимуть в Соборі Димитрія Солунського, що на Шевченка, 3. Потому - громадянська панахида на Площі Героїв Майдану. Герої не вмирають!

29-річний володимирчанин Андрій Нікончук служив за контрактом у Зенітно-ракетному полку. До останнього подиху захищав Київську ГЕС від нальотів російської авіації та ракетних ударів.

У бійця залишилась бабуся та брат. Судмедекспертиза ідентифікувала останки нашого земляка, солдата Андрія Нікончука, який загинув іще у перший день нападу російських військ.

Уночі 3 березня Президент України Володимир Зеленський надав Андрію Нікончуку звання Героя України посмертно.

Раніше, 3 лютого у Ковелі попрощалися з військовиком Андрієм Решетіловим, який загинув 28 лютого в районі містечка Городок, що на Житомирщині.

 

Інформаційно-аналітичне видання Інсайдер Медіа висловлює щирі співчуття рідним, друзям та близьким Героя! Ми шануємо і пам'ятаємо подвиг кожного...Вічна пам'ять і слава!

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram  

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *