Директорці Луцької стоматполіклініки колектив висловив недовіру

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Директорці Луцької стоматполіклініки колектив висловив недовіру
image
Назар Тарадюк / 14.03.2024 / 0 Коментарів

У Луцькій стоматполіклініці вперше відбулися збори, які ініціював трудовий колектив, аби висловити недовіру директорці.

Про це на сторінці у Facebook повідомила депутатка Алла Надточій.

"Все тому, що суперечлива діяльність директорки Любові Яковчук викликає чимало обурення та відповідно запитань серед працівників комунального закладу.

Серед основних зауважень наступне:

  • Колектив не згодний з об'єднанням зубних техніків в приміщенні на Степана Бандери;
  • Недоцільне використання коштів. За останні три місяці, за словами працівників, майже півмільйона гривень були витрачені на незрозумілі дрібниці (на крісла, штори, банкетки, таблички, стенди, і найголовніше на ЗМІ) в той час, коли фахівцям бракує розхідного матеріалу;
  • Недоцільність адміністраторів. Колектив не розуміє для чого ця посада, оскільки обов’язки адміністраторів не зрозумілі і їх обіцяної ефективності, про яку говорила пані Яковчук – немає!
  • Не розуміють працівники й необхідності перенесення дитячої стоматології. Адже тільки у 2021 році нове відремонтоване дитяче стоматологічне відділення відкрили у поліклініці на Волі й чому тепер усе переносити у приміщення Луцької стоматології – теж одні запитання без пояснень.

Тож у підсумку зборів, не отримавши бажаних відповідей та належних пояснень, більшість членів колективу підтримали те, що вони не задоволені роботою пані Яковчук, тож їй висловили недовіру", - йдеться у повідомленні.

На заході були присутні також очільник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, а також керівниця профільної комісії Луцькради Оксана Лєщинська.

"Остання найбільше намагалася захищати Яковчук, втім проти такої кількості фактів від працівників, як то кажуть, не попреш. Насправді це кричущий випадок і тепер про це публічно говорить БІЛЬШІСТЬ колективу! Тож, сподіваюся, на хамство та повну безвідповідальність Любові Яковчук буде належна реакція з боку керівника міста, Ігоря Поліщука і Луцьку стоматполіклініку не погублять чиїсь безглузді амбіції", - додала Яковчук.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *