Енергетичний скандал в Ковелі: депутат заявив, що не причетний до крадіжки електрики

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Енергетичний скандал в Ковелі: депутат заявив, що не причетний до крадіжки електрики
image
Яна Горчинська / 08.12.2022 / 0 Коментарів

Депутат Ковельської міської ради Олег Уніга заявив, що деревообробні підприємства ніяк не впливають на відключення електроенергії, про що раніше заявляв голова Ковельської громади Ігор Чайка.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, нещодавно Ігор Чайка записав відеозвернення щодо графіків відключення та заявив, що "ряд деревообробних підприємств поблизу Ковеля, користуючись корупційними зв‘язками, у час війни використовують ліміти, які мали б йти на обігрів осель, хоспісу, дитсадків та шкіл".

Натомість депутат Олег Уніга відповів, що це неправда.

"Мене звинуватили мене, що я "з‘їв електроенергію ковельчан". Якщо конкретніше, то вийшов сюжет 12 каналу (можливо ще й оплачений коштами платників податків Ковеля), що деревообробне підприємство в Колодяжному споживає багато електроенергії через корупційну складову, а потім в сюжеті заявили, що мій батько і я є власниками "Верби". Офіційно заявляю, що це неправда. Ні я, ні мій батько не маємо відношення до цього підприємства. Це легко перевірити, кому цікаво.

Більше того, у випадку Верби це електроенергія, думаю, не Ковеля, а колодяжненської територіальної громади. І до ліміту на місто не має стосунку. Хоча, варто про це уточнити в енергетиків. Чим би й мав зайнятись мер.

До речі, а деревообробні підприємства конкретно у Ковелі, а не Колодяжному, нічого не з’їдають у ковельчан? За такою логікою ми можемо звинуватити підприємства умовно в Голобах чи Турійську за те, що у нас немає світла", - написав Уніга.

 

 

ДИВИТИСЯ ВІДЕО 12 КАНАЛУ ТУТ

 

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *