«Ганебнішого рішення ще не було», – луцькі депутати про виселення НУХТ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Ганебнішого рішення ще не було», – луцькі депутати про виселення НУХТ
image
Оля Коновалова / 28.03.2023 / 0 Коментарів

Рішення про виселення Волинського фахового коледжу НУХТ Національного університету харчових технологій з приміщення у Старому місті є ганебним.

Так заявляють депутати Луцької міської ради Алла Доманська та Михайло Наход, про що обранці громади написали на своїх сторінках у facebook.

Нагадаємо, йдеться про те, що Луцькрада підготувала звернення до Прем'єр-міністра України та міністра освіти і науки України щодо виселення Волинського фахового коледжу НУХТ зі Старого міста, позаяк він «підриває сформований позитивний імідж міста». 

Повний текст рішення опублікувала депутатка Алла Доманська, яка була присутня на зборах трудового колективу.

"На фото збори трудового колективу Волинський фаховий коледж НУХТ, які були скликані через проєкт рішення, що подається на сесію Луцької міської ради, і з яким лише сьогодні змогли ознайомитися депутати.

Якось вже традиційно щодо того, що стосується вулиці Кафедральної? Ганебнішого за змістом звернення в цій каденції ще не було", - написала депутатка.

«Департамент економічної політики Луцької міської ради підготував на чергову сесію міської ради проєкт звернення до Прем'єр-міністра України та міністра освіти і науки України, щоб виселити Волинський фаховий коледж НУХТ Національного університету харчових технологій з приміщення у Старому місті звинувачуючи керівництво навчального закладу ніби то у перешкоджанні розвитку туризму та руйнуванні міжнародного іміджу міста.

Ганебнішого звернення, яке виноситься на розгляд міської ради я не пам'ятаю. 

Навіть, якщо проблема у стосунках коледжу і міської ради є, її неприпустимо вирішувати мовою ультиматумів. Саме тому, на запрошення викладачів коледжу, як депутат міської ради, що закріплений за цим округом, взяв участь у зборах трудового колективу та висловив свою позицію та підтримку людям», - написав депутат Михайло Наход.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *