Гурту «Тартак» сьогодні – 25 років

image
Оля Коновалова / 04.12.2021 / 0 Коментарів

У першу суботу грудня офіційно виповнюється 25 років групі "Тартак", яку Сашко Положинський створив наприкінці осені 1996-го року.

Про це співак повідомив на своїй facebook-сторінці.

"Перша субота грудня вибрана доволі умовно - з моменту першого виступу Тартака, що стався у Луцьку на відбірковому турі фестивалю Червона Рута - 97. Але чи була це перша субота грудня, чи остання субота листопада - я вже не певен. Колись ми вибрали грудень - то хай вже буде так.

Вже майже два роки я не в Тартаку, але я не можу не відзначити 25-річчя найважливішого творчого проекту мого життя, який дав розвиток і посприяв багатьом іншим справам, починанням та проектам, допоміг мені проявити себе в різних сферах та напрямках творчої діяльності.

Хочу привітати і подякувати усім, хто за ці 25 років були у Тартаку, працювали з Тартаком, допомагали Тартаку, підтримували Тартак, любили Тартак, слухали Тартак, вибирали Тартак або навіть вважали Тартак найріднішим, найулюбленішим, найкращим. Дякую всім вам! Без вас не було би мене й нас! І зі святом!

Сьогодні Тартак випустив нову пісню. Думаю, це остання пісня Тартака з моїм текстом. Посилання на пісню викладу в коментарі. А збірку каверів на пісні Тартака, яку я хотів випустити до сьогоднішнього свята, випустимо пізніше - не встигли, так буває", - йдеться в дописі.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *