Як Поліщук покриває земельні оборудки в Луцьку

image
Назар Тарадюк / 17.04.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку елітний готель Noble Boutique Hotel, який пов'язують із прізвищем нардепа та бізнесмена Ігоря Палиці, захопив частину чужої земельної ділянки.

За це йому ще й дали трохи грошей з бюджету міста, - пише депутат Луцької міської ради Андрій Лучик.

"На останній сесії Луцької міської ради мій колега Валентин Хаймик при розгляді питання по земельній ділянці Феоктістова на Кривому Валу звернувся до Ігоря Поліщука з пропозицією написати відповідного листа в прокуратуру. 

Але мер в прокуратуру звертатися не став. Бо там таки можуть відкрити кримінальне провадження. Натомість звернувся у міській відділ Держархбудконтролю. Тобто до своїх підлеглих. Звернувся, очевидно, знаючи, що позапланові перевірки до кінця воєнного стану заборонені (див. скріншот). А отже відповіді по суті вказаного звернення отримати буде неможливо. 

А якщо дивитися формальні документи (які стосунку до самозахоплення чужої земельної ділянки не мають), то там буде все нормально.

Так і живемо: мер Ігор Поліщук усіма шляхами намагається НЕ вирішити питання. Будь-то земля для готелю Палиці чи незаконні ларьочки на території церкви московського патріархату", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Земельне «шахрайство» Палиці: що не так із луцьким готелем «NOBLE»

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *