Як українські дрони впливають на ситуацію білоруськими нафтопродуктами

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як українські дрони впливають на ситуацію білоруськими нафтопродуктами
image
Назар Тарадюк / 29.04.2024 / 0 Коментарів

Постачання білоруських нафтопродуктів до росії можуть стати предметом серйозної розмови після серії атак українських дронів на нафтові бази в Смоленській області росії.

За даними розслідування, атаки були спрямовані саме на об'єкти, що використовуються як перевалочні пункти для білоруських нафтопереробних заводів, - повідомили у Центрі національного спротиву

олександр лукашенко особисто отримує з цього гроші. Ні для кого не секрет, що він абсолютно відверто заробляє на цьому. Тому лукашенко не відмовляється від поставок палива в росію, які його збагачують. 

Підкреслюється, що для лукашенка гроші відіграють ключову роль, і він зацікавлений у продовженні постачань нафтопродуктів до росії, незважаючи на збільшену загрозу. Він, як і будь-який диктатор, піклується про себе насамперед, а країна для нього є ні чим іншим, як засобом для заробляння грошей. Він забезпечує себе і свою сім'ю на майбутнє, навіть якщо ціна питання - це добробут білорусів, їхнє майбутнє або мир у країні. 

Експерти вказують на те, що торгівля нафтопродуктами вже давно перебуває під контролем лукашенка, а гроші з цих поставок спрямовуються на його рахунки в офшорах. У зв'язку з цим питання про продовження поставок білоруських нафтопродуктів до росії може опинитися в центрі уваги як політичних, так і економічних дискусій.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *