Іноземні волонтерки з луцького «Ангару» отримали відзнаки Залужного

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Іноземні волонтерки з луцького «Ангару» отримали відзнаки Залужного
image
Назар Тарадюк / 31.01.2023 / 0 Коментарів

Двоє іноземних волонтерок «Ангару» отримали нагороди від Валерія Залужного.

Про це повідомив штаб у фейсбуці, пише ВСН.

Благодійниці Саллі Баєр з США та Агнешки Григель з Польщі отримали нагрудні знаки «За сприяння війську» від генерала Валерія Залужного та українські стяги від командувача війську Оперативного командування «Захід» генерал-майора Сергія Літвінова.

«Саллі та Агнешка стали нам рідними впродовж важких часів війни. Вони чуттєві, справжні та невтомні. Сила їхньої підтримки і віри в Україну надихає, а ще допомагає і нам не здаватися та спільно працювати на перемогу», - розповідають у «Ангарі».

Завдяки благодійникам з США та Польщі вдалося залучити для допомоги ЗСУ сотні одиниць турнікетів, целоксу, тактичного спорядження, гроші на дрони та автомобілі.

«Ми захоплюємося тим, як Саллі та Агнешка співпереживають нам та не втомлюються шукати нові й нові способи, як збирати донати для українського війська.Але найважливіше, що ці жінки розповідають про нашу війну у своїх країнах, не дають нікому забути про боротьбу України з ворогом, своїм прикладом змушують світову спільноту не бути осторонь», - додають волонтери.

Такі нагороди мають діячі культури, релігійні лідери, волонтери України. Тепер у цьому списку є ще Саллі та Агнешка 

«Це було неймовірне відчуття трепету і піднесення, коли ми чекали прямого ефіру, щоб розповісти Саллі і Агнешці про відзнаки. Дізнавшись про них, наші благодійниці не могли стримати сліз та почали говорити, що не гідні цього. Але ми знаємо - гідні. Бо вони розуміють, що ця війна це не війна лише України. Це боротьба всього світу за добро, за людські цінності та за життя. Вітаємо з цими заслуженими нагородами! Міцно обіймаємо та любимо вас! І чекаємо в мирній сильній Україні», - підсумовують у волонтерському штабі.

Нагадаємо, Волонтерка луцького штабу «Ангар» Ольга Валянік отримала нагороди від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного та від командира 14-ої ОМБР імені князя Романа Великого полковника Олександра Охріменка.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *