Із Волині відправили на Херсонщину 12 тонн гуманітарної допомоги. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Із Волині відправили на Херсонщину 12 тонн гуманітарної допомоги. ФОТО
image
Віктор Гордійчук / 21.12.2022 / 0 Коментарів

Із Волині на Херсонщину відправили 12-тонний гуманітарний вантаж із допомогою мешканцям постраждалого від окупації регіону.

Допомогу у взаємодії з благодійним фондом «Сучасна Україна» спорядили в дорогу голова Волиньради Григорій Недопад та очільник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, інформує облрада у фейсбуці.

Григорій Недопад зазначив, що взаємодія влади, благодійників та іноземних партнерів в гуманітарній місії дає максимальний ефект: «Визначення потреб, пошук іноземних донорів, залучення місцевих меценатів, збір допомоги, логістика доставки – усе це ми робимо у тісній взаємодії, яка передбачена меморандумом про співпрацю з «Сучасною Україною» та іншими благодійними і волонтерськими організаціями».

Сьогоднішній багатотонний вантаж попрямує для мешканців деокупованої Херсонщини. Це – продовольство, дитяче харчування та підгузки, засоби гігієни, постіль, ковдри, матраци, одяг, ортопедичні пристосування для людей з обмеженою рухливістю та вироби медичного призначення. Зібрати усе це допомогли партнери з Франції та Іспанії.

Член правління БФ «Сучасна Україна» Володимир Веремчук повідомив, що наступним траншем буде спорядження та обладунки для харківських рятувальників. Домовленості про збір такої допомоги уже досягнуто у французькій Бургундії.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *