«Хабар Кошельника»: що кажуть у поліції

image
Назар Тарадюк / 13.09.2023 / 0 Коментарів

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області Нацполіції України спільно з НАБУ та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою на хабарі викрили депутата Волинської обласної ради.

 Фігурант вимагав від громадянина 35 000 доларів США винагороди за вирішення земельного питання. Про це інформують у Департаменті Стратегічних Розслідувань Нацполії.

Зазначають, що громадянин хотів придбати ділянку для ведення господарської діяльності, тим самим інвестуючи кошти в одну із громад області. Проте за таку можливість він мав надати депутату неправомірну вигоду.

12 вересня депутата Волинської обласної ради затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Щоби приховати свою діяльність, фігурант обміняв 25 тисяч доларів США неправомірної вигоди на євро.

Раніше правоохоронці задокументували кілька фактів одержання депутатом неправомірної вигоди на загальну суму 10 000 доларів США.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому депутату підозри та обрання запобіжного заходу. У межах кримінального провадження перевірятиметься причетність до корупційної схеми посадових осіб однієї з місцевих рад.

Нагадаємо, на Волині депутата від «За майбутнє» взяли на хабарі в $25 000.

Мер Володимира від «За майбутнє» фігурує в «хабарі Кошельника»Він прокоментував звинувачення в хабарництві.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *