Кого рекомендували призначити директором військового ліцею в Луцьку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Кого рекомендували призначити директором військового ліцею в Луцьку
image
Назар Тарадюк / 08.05.2023 / 0 Коментарів

На Волині члени комісії визначилися із переможцем на посаду начальника обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Про це інформують на сторінці Волинської ОВА.

Очільник комісії з проведення конкурсів на посади керівників обласних комунальних закладів загальної середньої освіти, перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук зазначив, що заяву на участь у конкурсі подав один претендент – це нинішній керівник, який очолює ліцей із часу його заснування у 2000 році, Павло Боснюк.

Відповідно до правил проведення конкурсу претендент у присутності членів комісії пройшов три етапи випробувань. Письмове тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти кандидат склав за половину відведеного часу і набрав 26 із 30 можливих балів. Професійні компетентності шляхом виконання ситуаційного завдання (йшлося про організацію навчального процесу в умовах карантинних та інших безпекових обмежень) члени комісії оцінили у 17 балів з 20 максимальних. І найвищий бал – 20 Павло Боснюк отримав за відкриту презентацію перспективи ліцею, яку він озвучив, спираючись на стратегічний план розвитку освітньої установи до 2030 року.

Павло Боснюк розповів, що за якістю підготовки та потужністю матеріально-технічної бази Волинський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні входить до категорії лідерів серед освітніх установ держави. На тепер у закладі здобувають освіту майже тисяча дітей з усіх регіонів. А на вступ до ліцею щорічно щонайменше четверо претендентів на місце. Окрім того, більше половини випускників продовжують навчання у військових вишах.

Члени конкурсної комісії подякували керівникові за бездоганну багаторічну працю, а також своїм рішенням рекомендували голові обласної ради призначити Боснюка Павла Зіновійовича і на наступний термін начальником Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *