Колишній нардеп Олег Барна загинув на війні

image
Назар Тарадюк / 19.04.2023 / 0 Коментарів

Колишній народний депутат України Олег Барна у віці 55 років загинув на війні.

Інформацію Фактам ICTV підтвердив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

Попередньо Барна загинув 17 квітня. 18 квітня екснардепу мало виповнитися 56 років.

Останній допис на сторінці Олега Барни у соціальній мережі Facebook - 13 квітня. Поки інших підтверджень його загибелі немає, як і інформації про обставини та місце загибелі політичного діяча.

Речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку показав також відео у соціальній мережі Facebook, як Олег Барна стріляє.

Нардеп від Європейської солідарності Ірина Геращенко написала, що кілька тижнів тому Олег Барна воював під Вугледаром. Вона повідомила, що політик загинув на Донбасі, де служив у піхоті.

Довідково: Олег Барна народився у селі Нагірянка на Тернопільщині. Він закінчив Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка.

На фронт екснардеп вирушив із першого дня повномасштабного вторгнення.

Барна був народним депутатом восьмого скликання від Блоку Петра Порошенка.

У Верховній Раді Барна запам’ятався кількома інцидентами. Зокрема, у січні 2015 року він з трибуни парламенту заявив, що Путін – *уйло. У відповідь із зали було чутно “ла-ла-ла-ла”.

А наприкінці того ж року відбувся досить відомий інцидент за участю політика та тодішнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка у Раді. Нардеп підійшов до прем’єра з букетом квітів та запропонував Яценюку залишити трибуну. Після відмови він намагався буквально винести Яценюка із зали. Після цього між деякими нардепами зав’язалася бійка.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *