Коломойський відмовляється фінансувати «Дніпро-1», - блогер

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Коломойський відмовляється фінансувати «Дніпро-1», - блогер
image
Назар Тарадюк / 12.06.2023 / 0 Коментарів

Через зменшення фінансування з боку Ігоря Коломойського, як заявив співведучий KDK Андрій Сеньків, «Дніпро-1» може мати певні фінансові проблеми.

Про це інформує tribuna.

«З того, що я знаю – в «Дніпрі-1» дуже твердо націлені продати Довбика цього літа. Це критично необхідно. Наскільки я знаю, Коломойський відверто «прикрутив гайки» «Дніпру-1», у них небагато зараз варіантів для отримання грошей. Єдині варіанти – продаж гравців.

Тому Пеглов, Довбик, Піхальонок, Бланко: кого зможуть – продадуть, щоб команда функціонувала. Наскільки я розумію, Коломойський більше не збирається вливати в «Дніпро-1» гроші. Навіть взимку, коли «Дніпро-1» вже нікого не купував, а брав вільних агентів – це вже був такий собі дзвіночок.

Враховуючи, що у Коломойського величні проблеми, він програє в Лондоні суди. Не вдаватимуся в різні ці деталі. Йому помаленьку настає жопа, йому далеко не до «Дніпра-1». Єдиним шансом для клубу мати щось стабільне у наступному сезоні – це було чемпіонство та вихід у груповий етап Ліги чемпіонів. Групового етапу немає, тому потрібно гравців продавати.

Довбик фактично отримав гарантії. Люди, з якими я говорив про цю історію, які глибоко у цій темі, кажуть виключно про одне: «В «Дніпра-1», Довбика та його агентів немає сумнівів у тому, що влітку його будуть продавати». Можливо, Довбик таким чином трохи продовжує життя «Дніпру-1» як футбольного клубу», – розповів Сеньків.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *