Квадрокоптери й позашляховик: що передали захисникам з Волині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Квадрокоптери й позашляховик: що передали захисникам з Волині
image
Назар Тарадюк / 22.06.2023 / 0 Коментарів

Лісівники Волині та Рівненщини спільно з латвійськими волонтерами доставили чергову допомогу на передову.

Про це пише Поліський лісовий офіс.

5 квадрокоптерів DJI Matriсе 30T в комплектації з тепловізорами закупив та особисто привіз в Україну наш постійний благодійник - голова Ради сертифікації лісів Латвії Маріс Лиопа. І це вже не вперше наші військові отримують таку необхідну та вартісну підтримку від латвійського волонтера - не так давно на передову передали 4 таких квадрокоптери.

Позашляховик, автозапчастини та інші розхідники, необхідні для виконання бойових завдань, а також засоби гігієни та продукти харчування зібрали лісівники Волині та Рівненщини з допомогою благодійного фонду Благодійна організація «Благодійний Фонд ЛІСІВНИК ВОЛИНІ». Щомісяця для колективів філій та Поліського лісового офісу відрахування одноденного заробітку на потреби ЗСУ є гарною постійною традицією.

Працівники волонтерського хабу, який на базі спочатку Волинського ОУЛМГ, а тепер Поліського офісу діє з першого дня повномасштабної війни, уже доставили все це воїнам 14-ї ОМБР ім. князя Романа Великого та волинської «сотки».

«У хлопців гарний бойовий дух. Як і завжди. Тримаються самі і надійно тримають бойові позиції. У них атмосфера, яка надихає. Кожного разу дивуємося їхній силі та витримці. Неймовірна вдячність та гордість - ті почуття, які огортають кожного разу, коли ми приїздимо у гарячі точки. Такого братерства, взаємопідтримки та відповідальності за інших нам усім треба повчитися», - ділиться враженнями волонтер Микола, який постійно разом із колегами за кермом волонтерського лісівничого буса, брендованого написом «З тепло до армії», долає тисячі кілометрів гарячими точками рідної країни.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *