Лучани попрощалися із загиблим Героєм Романом Грицюком. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Лучани попрощалися із загиблим Героєм Романом Грицюком. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 21.11.2022 / 0 Коментарів

Жителі міської територіальної громади провели в останню дорогу ще одного полеглого на війні захисника України. 

Про це повідомляє Луцька міськрада.

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі відспівали лучанина Романа Грицюка, який був призваний на військову службу по мобілізації 6 березня 2022 року і загинув 13 листопада під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Павлівка Донецької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.

“Батьки народжують дітей і прищеплюють їм любов до рідної землі. Таким був сьогодні, на жаль, покійний воїн Роман. Оцю свою любов він показав, коли віддав своє життя, щоби захистити всіх нас... Робімо все для того, щоб вшанувати велич подвигу наших воїнів, їхню жертву та їхню славу. Ми кажемо, що герої не вмирають. І це правда. Герої ніколи не помруть, бо завжди житимуть у наших серцях, а їхні імена будуть написані золотими літерами на скрижалях історії,” – сказав у скорботній промові декан Свято-Троїцького кафедрального собору протоієрей Микола Нецькар.

По завершенню богослужіння домовину з тілом Героя під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *