Луцьку школу №5 перейменували на честь Джорджа Флойда?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцьку школу №5 перейменували на честь Джорджа Флойда?
image
Яна Горчинська / 16.02.2022 / 0 Коментарів

За запитом «5 школа Луцьк» у пошукових системах відображається інформація, що заклад має ім'я Джорджа Флойда

Як повідомив у коментарі Інсайдер Медіа директор школи Валерій Півницький, у школі нічого не знають про таке перейменування:

«Невідомо, хто таку назву вказав, заклад має назву «Луцька спеціалізована школа І-III ст №5 Луцької міської ради». Ніяких пропозицій щодо перейменування не було. На офіційній сторінці закладу також така назва».

За словами нашого маркетолога, якщо профіль вашої компанії не підтверджений, тобто профіль компанії створили в Google, але ще не підтвердили права на нього, то усі користувачі можуть редагувати деяку основну інформацію про компанію через свій обліковий запис Google. 
Після схвалення ці зміни можуть бути опубліковані в Пошуку й на Картах Google, навіть якщо компанію ще не підтверджено. У деяких випадках власникам усе одно потрібно підтвердити інформацію про свою компанію, щоб вносити зміни.

Для непідтверджених компаній можна змінювати таку інформацію: назву, категорію, адресу, години роботи, номер телефону й веб-сайт.

Довідка: Джордж Флойд  –  злочинець афроамериканського походження, убивство якого спричинило хвилю протестів у США.  Джорджа Флойда був убив поліціянт Дерек Шовін після того, як Флойда затримали за підозрою у використанні фальшивих грошей. Шовін протягом кількох хвилин опирався коліном на лопатки Флойда, через що той ймовірно задихнувся. Відео убивства розлетілося інтернетом і спричинило масштабні соціальні наслідки.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *