Луцькі біатлоністи завойовують «золото» на чемпіонаті України

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцькі біатлоністи завойовують «золото» на чемпіонаті України
image
Оля Коновалова / 13.02.2022 / 0 Коментарів

Цими днями на навчально-спортивній базі «Тисовець» проходить Чемпіонат України з біатлону серед юнаків та дівчат. Про це у facebook повідомив голова Федерації біатлону міста Луцьк Василь Покотилець.

У вчорашньому спринті наші біатлоністи Федерації біатлону Волині та міста Луцька, учні відділення біатлону ДЮСШ №4 Луцької міської ради Михайло Хміль та Максим Денисенко не зовсім вдало впорались на своїх вогневих рубіжах. У групі старших юнаків Михайло закрив лише одну мішень на першому вогневому рубежі і тричі заїхав на штрафні кола у стійці.

У середній віковій групі Максим Денисенко не погано подолав першу стрільбу, схибивши лише один раз, а от стійка не підкорилась нашому спортсмену і Максим змушений був заїхати на зайві чотири кола штрафу.

У підсумку — дев'яте та тринадцяте місце на фініші.

Натомість сьогодні можна сміливо сказати — це день команди з Луцька!

Як у дівчат, так і у юнаків молодших вікових груп, на найвищі сходинки п'єдесталу переможців підіймались наші спортсмени!

Першими у біатлонний бій вступили дівчата, де, попри шість промахів на вогневих рубіжах, наш лідер Аліна Хміль не залишила шансів своїм суперницям і здобула вольову та впевнену перемогу. Анастасія Марусик у фінішному протоколі чотирнадцята, Аня Рудковська фінішувала з дев'ятнадцятим результатом.

На завершення сьогоднішнього змагального дня вийшли юнаки молодшої вікової групи. Окрилений перемогою Аліни наш Кирило Кульчицький дуже чітко відпрацював перший вогневий рубіж. На стійці Кирил не закрив дві мішені, та в підсумку саме у нашого біатлоніста у сьогоднішньому спринті юнаків була найкраща статистика у стрільбі. Тож закономірна перемога приносить у скарбничку Федерації біатлону Волині та міста Луцька ще одну золоту медаль.

Відзначимо і дуже хороший спринт від Назара Савоніка, та високе сьоме місце на фініші. 

Дуже радує стабільність команди Луцька і постійне попадання на найвищі сходинки п'єдесталу.

Завтра у програмі змагань індивідуальні гонки у старших та середніх вікових групах.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *