Луцький депутат розповів, як його намагалися викрасти

image
Оля Коновалова / 10.05.2022 / 0 Коментарів

Луцький депутат Тарас Шкітер розповів, що його намагалися залякати та вивезти до Львова невідомі люди.

Про це він 10 травня написав у Фейсбук.

Публікуємо його допис повністю:

 

Зі мною зустрілися двоє людей, які представилися працівниками Державне бюро розслідувань. Один з них назвався співробітником ТУ ДБР у м. Львові, підполковником Кушніром Олегом Сергійовичем. Він повідомив, що на мене, нібито, є донос, і вони хочуть перевірити, чи він відповідає дійсності.

Він запропонував відразу сісти у їхнє авто та негайно поїхати у м. Львів, щоб пройти поліграф. Ці люди не надали ніяких документів чи підстав для таких дій, не дозволили сфотографувати свої посвідчення. Тому такі дії у мене викликали багато запитань щодо законності.

Я публічна людина, депутат Луцької міської ради, постійно знаходжуся в Україні, займаюся волонтерською діяльністю, доставляю гуманітарну допомогу в різні міста України.

Я також є керівником інформаційного агентства Конкурент та з першого дня війни працюю на інформаційному фронті, неодноразово нашому інформаційному агентству за цей час приходили погрози з росії за нашу діяльність.

Звичайно я відмовився від пропозиції сісти в автомобіль до незнайомих мені людей та кудись з ними їхати. Тим більше, що під час війни неодноразово викрадали публічних діячів.

Я відразу проконсультувався щодо цієї ситуації з адвокатом. Він був шокований рядом незаконних та протиправних дій зі сторони, нібито, представників правоохоронних органів.

Я живу і працюю в Луцьку, ні від кого не переховуюся і не збираюся цього робити, а тому буду діяти виключно у правовий спосіб. В свою чергу, мій адвокат направив адвокатський запит в центральний офіс ДБР.

Вважаю, що всі державні органи мають діяти виключно в законний спосіб, а не чинити неправомірний тиск на громадян.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *