Луцьку владу просять зробити майданчик для дрифту

image
/ 18.08.2021 / 0 Коментарів

Любителі дрифту вирішили звернутись до Луцької міської влади з проханням розглянути можливість виділення земельної ділянки під майданчик для дрифту. Відповідну петицію розмістив на платформі електронної демократії E-DEM Андрій Векслер.

«У зв'язку з відсутністю в Західній Україні, та безпосередньо в місті Луцьк, спеціального майданчика для дрифту, прошу звернути на це увагу міську раду міста Луцьк, виділити територію для майданчика задля розвитку в західному регіоні такого виду автоспорту як дрифт, а також для розвитку молоді», - йдеться у зверненні Андрія Векслера.

Чоловік у петиції аргументує своє звернення тим, що облаштування майданчиків для дрифту – це звична практика для багатьох міст Європи.

«Тенденцією цього є наявність багатьох дрифт-майданчиків у країнах Європи таких як: Польща, Литва, Латвія, Естонія, Німеччина, Великобританія, Ірландія, і так далі, та проведення змагань, та чемпіонатів Європи по дрифту», - наголошує автор петиції.

Петицію опублікували 17 серпня і наразі за неї проголосували лише 2 особи. Збір підписів триватиме ще 13 днів. Необхідно зібрати 300 голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: (НЕ)безпечне водіння: наскільки законно дрифтувати в Луцьку

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *