Лукашенко і путін домовились про розгортання регіонального угруповання військ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Лукашенко і путін домовились про розгортання регіонального угруповання військ
image
Оля Коновалова / 10.10.2022 / 0 Коментарів

Розгорнути регіональне угруповання військ - про це домовились російська терористична федерація та її союзна держава білорусь.

Таку заяву після наради із силовиками зробив самопроголошений президент білорусі Лукашенко.

— У зв’язку із загостренням на західних кордонах Союзної держави ми домовились про розгортання регіонального угруповання рф і рб. Це все за нашими документами, – заявив він.

За словами Лукашенка, це угруповання будуть задіювати, якщо “рівень загрози досягає нинішнього рівня, як зараз”. Він додав, що основу формування становитиме армія республіки білорусь.

Окрім цього Лукашенко заявив, що Україна нібито “планує завдання ударів по білорусі” і що на кордоні з білоруссю розпочався “процес відкриття другого фронту”.

На нараді з силовиками він заявив, що Мінськ попередили нібито про “завдання удару по білорусі з території України”. Після чого самопроголошений президент білорусі почав сипати погрозами: Кримський міст їм здасться квіточками, якщо вони торкнуться своїми брудними руками хоч одного метра нашої території.

Лукашенко доручив прийняти та розмістити російських військових на території білорусі, а також дав доручення КДБ провести “заходи антитерористичного змісту”. Що він мав на увазі під “заходами” — наразі не зрозуміло.

4 жовтня Олександр Лукашенко підтвердив, що мінськ бере участь у війні, яку росія веде проти України, але за його словами, білорусь не відправляє своїх військових у зону конфлікту.

Під час масованої атаки по Україні 10 жовтня з білорусі летіли ударні безпілотники Shahed 136.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *