Малий бізнес у Луцьку загнали в глухий кут рішенням виконкому

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Малий бізнес у Луцьку загнали в глухий кут рішенням виконкому
image
Назар Тарадюк / 11.09.2023 / 0 Коментарів

Луцькі підприємці, які в умовах воєнного стану та постійної економічної нестабільності не можуть конкурувати з представниками великого бізнесу, звернулися по допомогу.

Про це повідомила депутатка Алла Надточій.

"Йдеться, зокрема, про місця розміщення тимчасових споруд для їх підприємницької діяльності (кіосків та малих магазинчиків). Орієнтовно пів року тому виконком міської ради прийняв рішення, про об’єднання в один лот по декілька, а іноді й до десяти місць для встановлення тимчасових споруд. Це не дозволяє малим підприємцям брати участь у конкурсах на лоти, в яких включено більше ніж одне місце для торгівлі.

Зараз в Україні дуже напружена ситуація і багатьом представникам малого бізнесу доводиться фактично виживати. Далеко не кожен з них може дозволити собі сплачувати за оренду кількох торгових точок. Та й одиницям з них це потрібно. Натомість продовжувати свою діяльність для них необхідність. Адже для багатьох підприємців – це єдиний спосіб заробітку зараз. Тож вважаю, що малому бізнесу треба йти НА ЗУСТРІЧ!

Відтак пропоную внести зміни до відповідного рішення виконавчого комітету Луцькради. Мова про те, щоб виставляти на торги кожне місце розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності ОКРЕМО! Тому подала відповідний проєкт змін до рішення на найближче засідання виконкому.

Сподіваюся на підтримку членів виконкому задля розвитку малого бізнесу у Луцьку", - написала Надточій.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *