Марченко нелегально будувала готельний комплекс на Львівщині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Марченко нелегально будувала готельний комплекс на Львівщині
image
Назар Тарадюк / 05.04.2023 / 0 Коментарів

На Львівщині дружини кума російського диктатора Оксани Марченко нелегально будувала готельний комплекс, тому суд арештував земельні ділянки та нерухомість на суму майже 17,5 млн грн.

Про це інформує пресслужба СБУ.

"Загальна вартість арештованого майна становить майже 17,5 млн грн. Ці наділи розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області. Саме там дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляють, що відповідні земельні площі Марченко одержала внаслідок незаконної оборудки з нерухомим майном.

До протиправної діяльності причетний колишній керівник районного відділу земельних ресурсів. Слідство встановило, що посадовець видав та підписав підроблені документи, на основі яких було незаконно видано державні акти права власності на п’ять земельних ділянок.

Минулого року за клопотанням прокурорів вже накладали арешт на 3 земельні ділянки. Наразі посадовцю повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України.

24 березня суд арештував активи на понад 440 млн грн Оксани Марченко, яка підозрюється у фінансуванні російських окупаційних угруповань.

Нагадаємо, арештували «приховані» активи дружини Медведчука на понад 440 млн грн.

Читайте також: Арештували майно дружини Медведчука на понад 5,6 млрд грн

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *