Масштабний форум у Луцьку: говорили про відновлення регіону

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Масштабний форум у Луцьку: говорили про відновлення регіону
image
Назар Тарадюк / 01.07.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку разом із IRI, USAID та ANTS організувала регіональний форум «Співпраця задля відновлення».

Про це на сторінці у Facebook повідомила депутатка Волинської облради Юлія Вусенко.

«Дякую усім, хто долучився, хто небайдужий до життя нашого міста і країни, зокрема депутатам різних рівнів від ПП ЄС», - написала депутатка.

У Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків на подію зібралися понад 100 однодумців. Як зазначає Вусенко, обговорили важливі питання співпраці між місцевою владою, політичними партіями, бізнесом та представниками громадянського суспільства. Разом шукали шляхи успішного відновлення наших громад під час війни та після перемоги.

У програмі форуму відбулося 4 панелі. Розпочала подію презентація дев’ятого всеукраїнського муніципального опитування МРІ.

«Результати викликали дискусії. Багато говорили про роль місцевих політиків у процесі відновлення та відбудови регіону. Провела панель із презентацією всеукраїнського опитування громадської думки “РАДА: наступне покоління”.

До обговорення долучився політолог Тарас Літковець та голова бюджетної комісії Луцької міської ради Андрій Разумовський.

Протягом форуму на панелях торкалися державницьких тем, а на завершення ГО АНТС представила своє бачення формування суспільної програми розвитку України «Держави відповідальності та вдячності».

Прозвучало багато відгуків та фітбеків, а також готовність підтримати та співпрацбвати від громадських організацій», - додала депутатка.

\

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *