Майнові податки: волинянам нагадали про 60-денний термін сплати

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Майнові податки: волинянам нагадали про 60-денний термін сплати
image
Назар Тарадюк / 11.07.2024 / 0 Коментарів

Українці від моменту отримання повідомлення з ДПС про нараховані податки зобов’язані впродовж 60 днів перерахувати належну суму до місцевого бюджету.

Про це наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Якщо всі фізичні особи - власники нерухомості та земельних ділянок виконають свої зобов’язання – громади Волині отримають понад чверть мільярда гривень надходжень від  майнових податків.

У разі недотримання вимог податкового законодавства щодо термінів сплати майнових податків до громадян застосовуються штрафні санкції та нараховується пеня, - застерігають у податковій службі.

За місцем своєї податкової адреси кожен власник майна має право провести звірку щодо здійснених нарахувань. Тож просять волинян не зволікати з перерахуванням визначеного зобов’язання, а у разі потреби  –  запрошують на звірку до державних податкових інспекцій.

Актуальну податкову інформацію, зокрема щодо реєстраційних даних, нарахованих податків і наявності податкового боргу можна дізнатися онлайн у мобільному застосунку «Моя податкова». Громадяни та підприємці, які цінують сучасні інформаційні рішення, можуть завантажити цей мобільний застосунок  і після ідентифікації за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача використовувати електронні сервіси податкової служби цілодобово.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *