Мер Луцька «пропихнув» забудову, але квартир військовим не дали

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Мер Луцька «пропихнув» забудову, але квартир військовим не дали
image
Назар Тарадюк / 20.06.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку військовослужбовці не отримали обіцяні 6% квартир у будинку на вулиці Рівненська, 4.

Про це повідомила депутатка Луцькради Алла Надточій.

«Черговий обман з квартирами військовим мера Поліщука.

Уже мало хто пам'ятає, як у 2017 р. тодішня «укропівська» більшість після смерті Миколи Романюка здійснила переворот. А я пам'ятаю то ж нагадаю і вам. На відео, яке ви бачите можна почути як у 2017 році тодішній депутат та радник Ігор Поліщук вигороджує забудовника й красномовно розповідає про його великодушні наміри, аби прикрити СВІЙ ДЕРИБАН землі!

Мова йде про будинок на Рівненській, 4. Звісно ж зараз він уже побудований та зданий в експлуатацію.

Тоді, коли на сесії Луцькради виносилося це питання, депутат Микола Федік пропонував зняти його і припинити відкритий дерибан землі. Або й взагалі продати ділянку через аукціон.

На що тоді ще депутат-укропівець Ігор Поліщук заявив, що Луцька міська рада отримає в цьому будинку 6% ЖИТЛА ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ+ сплату пайової участі. Орієнтовно це могло б бути 12 однокімнатних квартир по 45 квадратних метрів.

І що Ihor Polishchuk знову будемо говорити про те, що це справа добровільна й відповідальність лежить лише на забудовнику?

Тільки от це не перший випадок, коли сьогоднішній мер «ПРОПИХНУВ» земельне питання, замилюючи очі депутатам й лучанам, прикриваючись військовими.

Відхрещуватися можна завжди, тільки от навіщо так відверто брехати, а потім перекладати відповідальність? Про гарантію дати квартири військовим принаймні на сесії говорив не забудовник, А ВИ, Ігорю Ігорьовичу..

Не сумніваюсь, що квартири за вирішення питання хтось таки отримав, але явно не наші військові….» - наголосила Надточій.

Читайте також: Поліщук залишив військових без обіцяних квартир

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *